El Centre Ocupacional ‘El Puig’ fa balanç de l’any 2023 i fa un repàs de l’actualitat a través del Consell Participatiu
20, de maig 2024 12:18
  • La direcció del centre, representats del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, de professionals de les activitats i dels propis usuaris del centre es troben per fer balança de l’actualitat del centre.

El Centre Ocupacional ‘El Puig’  ha celebrat aquesta setmana el Consell Participatiu, un òrgan obligatori que tenen tots els centres ocupacionals, i en el que s’aprova i es revisa el Reglament de Règim Intern del Centre, i es va un repàs general de l’actualitat del centre.

El director del Centre ‘El Puig’, representats del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, de professionals de les activitats i dels propis usuaris del centre i/o els seus representants legals han fet balanç de l’actualitat del centre. Aquesta trobada, que se celebra anualment, ha estat també la primera a la que ha assistit el nou director de ‘El Puig’, Marc Casanovas, encarregat també de presidir el consell i que ha valorat positivament aquesta reunió, destacant que “s'ha celebrat en un ambient distès, de treball i amb interessants aportacions i propostes”, al mateix també ha afegit que “estem orgullosos del funcionament del centre, de la bona feina de les pesones treballadores i aplicarem totes les mesures necessàries per seguir fent camí i millorant el benestar de les persones usuàries del centre.”.

El Consell Participatiu té com a principals funcions les de rebre la informació de la programació anual d'activitats, del funcionament i de l'estat econòmic del centre. En la trobada d’aquesta setmana també s’ha  aprovat i revisat el Reglament de Règim Intern del Centre, així com s’ha avaluat la Memòria anual de l'any anterior. i s’ha consensuat i debatut qualsevol cosa que afecti al centre.

A la trobada anual del Consell Participatiu del Centre Ocupacional ‘El Puig’ d’aquest 2024 hi van assistir Marc Casanovas, com a president, el coordinador tècnic del Centre Ocupacional  com a secretari, com a representants de l'ens titular la consellera Assumpció Palomeras i Carles Soler del Departament de Drets Socials de la Generalitat, 2 monitors del centre, 2 usuaris del centre i dos representants legals i 1 familiar dels usuaris.

Arxiu